søndag 6. mai 2012

ny mann

Jeg spurte Loke i forige uke om det ikke var på tide at mamma fikk seg en kjæreste. Han har helt til nå påstått at pappan hans var kjæresten min fordi alle som har barn sammen er kjærester. Jeg har ikke vært helt enig i den jeg da....
Men når jeg spurte han denne gangen så svarte han at hvis jeg fikk meg kjæreste så ble det flere barn....

Hmmmmm veit ikke om jeg er helt enig i den heller jeg da. Synes at det holder med de to jeg har gitt. Men Loke sier at han vil bli lillebror. Er jo ikke mulig det da, men da får jeg finne meg en mann som har barn selv da, slik at det kan være en mulig for Loke mann å bli lillebror. Jeg gjør jo alt for mine barn....Så nå er jakten i gang hehe.....

Men hvor finner jeg denne drømmemannen da tro? På internett? Ikke på byn i hvert fall, for der er jeg jo aldri lenger. Kansje jeg skal sette opp en plakat nede ved veien. ENSLIG KVINNE SØKER MANN MED BARN SOM KAN VÆRE STOREBROR FOR SIN SØNN.  Kansje drømmeprinsen da kommer ridende oppover veien her snart da......
 
Her er en repotasje jeg fant i KK om hva vi kvinner mener er drømmemannen. Jeg er ikke enig i den første eller den andre og jeg vil heller ha en handy mann enn en kontorrotte. Men jeg sitter kansje ikke i en posisjon som gjør at jeg kan være så kresen? eller????? Kansje jeg bare får holde meg til å ha Loke her......

DRØMMEMANNEN?????

1. Han er hårete


Kvinner er mest tiltrukket av menn med hår, ifølge en studie gjort på mennesker ved Zoological Society of San Diego. Forskerne mener årsaken er at hårvekst er synonymt med god helse og aktive hormoner.

Så mange som 42 prosent av norske kvinner blir dessuten direkte tent av å stryke fingrene nedover en hårete mannerygg, ifølge en undersøkelse datingselskapet Parship har gjennomført blant 13 000 single i 13 europeiske land.


2. Han er svett


Kvinner tenner på ekte menn som svetter, faktisk mer enn de tenner på utseendet, viser forskning fra University of California. Kvinners blodtrykk og hjerterytme øker og de blir direkte opphisset når de får en svett mann innen synsvidde, ifølge professor Claire Wyart ved University of California.


3. Han er passe muskuløs


Passe muskuløse menn utstråler trofasthet og romantiske kvaliteter, ifølge professor Martue Haselton ved University of California. Menn med normal bygning, men som ikke ser ut som stamgjester på helsestudioet, er det altså som seirer i lengden. Muskelbuntene er derimot populære når det kommer til korte affærer.

Grunnen til at de veltrente mennene taper i lengden, er at de lett oppfattes som «dominerende og flyktige». Hele 788 studenter deltok i undersøkelsen som pågikk over flere år.


4. Han er sjenert


Menn som er kløppere i å håndtere sosiale situasjoner er overvurderte som romantiske partnere, ifølge Northwestern University. Disse mennene viser seg nemlig å være langt mindre tilfredse og trofaste i seriøse forhold.

Ønsket om å tilpasse seg enhver situasjon eller sosiale klimaer hindrer nemlig «sosiale kameleoner» i å presentere seg selv slik de egentlig er. Selv om de er godt likt og som oftest suksessfulle, er de rett og slett ikke dype nok.

- De som ikke er så sosiale av seg, er derimot mindre tilbøyelige til å maskere følelsene sine og unngå konfrontasjoner, sier professoren bak studien, Michael E. Roloff.


5. Han er smart


Hvorvidt kvinner vil ha intelligente menn eller ei er blitt heftig debattert, uten at man har funnet et entydig svar. Men det er mye som tyder på at smarte menn har noen ess i ermet.

For det første må handymen og kjekkaser i verktøybelte se seg slått av dresskledde menn med høy IQ, ifølge en undersøkelse utført av RSVP, Australias største datingsted.

For det andre er nerder de nye poppis-kjærestene, ifølge studier ved universitetet UCLA. Bare se på kjendiskjærestene. De har i hvertfall skjønt at nerdestil er in i tiden.

– Kvinner er interesserte i menn som er nysgjerrige på livet og nysgjerrige på dem, sier Carrie Sloan, som selv har forsket på fenomenet nerdegutter, til msnbc.com.



6. Han rager høyt over bakken


Høye menn har større evne til å tiltrekke seg kvinner, ifølge en studie utført av dr. Daniel Nettle ved Open University i Storbritannia. det skal også være et positivt forhold mellom mannlig størrelse og reproduktiv suksess.

Høye menn skal også være bedre i senga og gir visstnok sine elskerinner flere orgasmer enn lave menn, skriver Dinside.no.

Forskning har også vist at høye menn lever lenger og tjener mer penger enn andre menn. Og penger er som kjent noe som kvinner i følge forskning trekkes mot som fluer på et fluepapir.


7. Han har makt


Som nevnt ovenfor, så har kvinner en dragning mot menn med penger, for ikke å snake om makt. Halvparten av oss har hatt erotiske drømmer om sjefen på jobben, ifølge en britisk undersøkelse.

Kvinner vil dessuten velge en gnien riking fremfor en kjekkas som strør om seg med gaver, ifølge en undersøkelse gjort av Yorkshire Building Society. 



8. Han har feminine trekk


Om det virkelig er en sammenheng mellom menns grad av maskulinitet og personlige egenskaper som trofasthet og evnen til å være far, er usikkert. Men at kvinner automatisk tror en slik sammenheng eksisterer, stemmer, ifølge en undersøkelse utført av psykologer ved University of St. Andrews og Durham University.

Overraskende mange kvinner er sikre på at de feminine mennene med fine ansiktstrekk, fyldige lepper, store øyne og buede øyenbryn har bedre personlighet og var mer trofaste enn machomennene.


9. Han er huslig


Kvinner vil ha huslige menn, ifølge forskning ved Rutgers University. I parforhold hvor mannen er med på å gjøre husarbeid har kvinnen oftere lyst på sex og forholdet er rett og slett bedre.

Boken, Porn for women, av Heather Peterson, er et annet og mer utradisjonelt eksempel på at menn iført oppvaskhansker er noe kvinner vil ha. Boken solgte seg til topps da den kom ut og er allerede blitt erotisk kalender.


10. Han må være ansvarsfull


Menn som hopper i strikk og kjører fort i svingene får det ikke til å bruse hos kvinner, selv om menn tror det. De fleste kvinner synes nemlig at slike hasardiøse aktiviteter er en regelrett turn-off, skal vi tro forsker William Farthing ved the University of Maine.

Han forteller at det må reddes liv for at kvinner skal finne tøffe menn opphissende. Dette skal være fordi risikofylt framferd med edle motiver får kvinnene til å se egenskaper som empati og nestekjærlighet, og dette er nemlig kvaliteteter de finner attraktive.




11. Han må være godt utstyrt


Det gamle uttrykket «Bedre med en liten og kjapp enn med en stor og slapp» skal man ikke kimse av. En undersøkelse gjennomført i Sverige viser nemlig at 83 prosent av kvinnene mener hardheten er det mest betydningsfulle når det kommer til mannens penis.


12. Han må gjerne bruke potenspiller


Men det stopper ikke der. Visste du at menn som benytter seg av potenspiller også gir kvinner mer lyst? En studie som ble presentert på en urologikonferanse i San Antonio i Texas viser at den kvinnelige seksualfunksjonen også i stor grad blir påvirket av potenspiller.

Klem fra Brita

Ps: Veit du om en ok mann, så vis han siden min....hehe....

11 kommentarer:

  1. "og jeg vil heller ha en handy mann enn en kontorrotte. Men jeg sitter kansje ikke i en posisjon som gjør at jeg kan være så kresen? eller????? "

    La meg se om jeg forstår deg rett:
    Dvs at en kjekk, sjarmerende og intelligent dresskledd "kontor-rotte" som tjener 1 million i året, og ikke trenger å kaste bort tiden på lite givende tungt fysisk arbeid selv, men har råd til å ansette et firma for den slags ikke ville være interessant - basert på at vedkommende jobber på kontor!?

    Posisjonen du sitter i ville forøvrig være temlig uvesentlig for den rette personen.

    Det er det hva du selv har å tilby som person som er av betydning, ikke det faktum at man har barn med handikapp.

    Jeg tillater meg å provosere deg litt :
    Dvs - dresskledde menn med høy IQ har nok andre preferanser enn noen med slike overfladiske betraktninger som de du her gir uttrykk for,
    så du trenger antagelig ikke å bekymre deg for den muligheten likevel.

    Krake finner make............;)

    Selvfølgelig tolket i verste mening. hehe

    SvarSlett
    Svar
    1. hmmm er det meningen at vi skal såre hverandre. Det var ikke det jeg mente med dette innlegget. Har aldri fått høre at jeg er overfladisk før men. Karnsje jeg er d. (Tenker). Tror vel jeg skrev det med kontorrotter av uvitenhet når jeg tenker etter. Har bare hatt forhold med noen over lengre tid med menn som har det man kaller jobbemedkroppen-jobb. Så det er fult mulig at dere kontorrotter har mye mer å by på en det jeg tror. Og det med handymann er fantasier vi damer har slik som dere har med kvinner i uniform, sykepleiere osv.... Og fantasier er det vel lov å ha ikke sant?

      Slett
    2. Jeg forsøkte å provosere - ikke såre.
      Så håper absolutt ikke det var resultatet. Isåfall er jeg lei meg for det, og beklager.

      Jeg påpekte bare at det var en overfladisk betraktning - ikke at du nødvendigvis er overfladisk.
      Vesensforskjell der.

      Du slipper ikke så lett unna skjønner du.

      I det du sier at du muligens svarte ut av uvitenhet, så avslører du hvilke sterotypier du tror på - spesiellt i måten du avslører deg, der du kategoriserer mennesker etter hvilket yrke de har.

      Man er ikke yrket sitt!
      Man er forhåpentligvis utrolig mye mer.

      Jeg tror slike strømninger eller holdninger hvis du vil - egentlig avslører dårlig kamuflert underliggende manglende selvtilitt - der det rakkes ned på mennesker med høye karriæremål - evt benyttes som unnskyldning til at man sikter lavere og finner seg en <> - fordi det er hva man "liker".

      Alternativt klisjeen om at alle intelligente mennesker har flaskebunn briller - eller kontorfolk bare er griske høyredreide robotlignende vesner.

      Hvilket ville være like latterlig feil som å påstå at alle snekkere er mer eller mindre treige i nøtta og bare interesserte i øl og fotball.
      (som om ikke det er sant...kødder)

      Fantasien om en handymann med svulmende muskler som tar deg hardt, vilt og uhemmet er en helt annen historie - og som du sier, helt greit å ha! ;)

      Tross alt så har jeg fantasier som ikke er så langt unna - om tatooerte bad-girls i latex uniform. haha

      Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Hva har verden kommet til......
    Jeg også tar anstøt av nedsettende betegnelser som "kontor-rotte"!
    Man kan være ganske så handy selv som kontor-rotte. haha
    Det er fullt mulig å ha flere egenskaper samtidig skjønner du! ;)

    Mvh

    Kontor-rotte.

    SvarSlett
    Svar
    1. som jeg svarte ovenfor så tror jeg selvfølgelig dere også har mye å by på. Jeg har faktisk bare vært sammen med menner har jobber som er fysiske. Og det har jo ikke gått så bra :(

      Slett
    2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett
    3. "dere" også - faktisk! hehe

      Du tror virkelig på klisjeer du.
      Nerden med briller type-

      De mest fysisk anlagte og aktive menn jeg har vært sammens med har faktisk vært folk du ville betegnet som kontor-rotter. hehe

      Du finner nok mange flere macho-wannabes, med sitte på rumpa - ølmage - drikke øl og se fotball innstilling blant "handy-menn" enn blant "kontorrotter".
      Utvilsomt!

      Jeg tror generelt enkelte forveksler "badboys" med looser-faktoren - og det fører bare til problemer.

      Det finnes og en mellomting, av mangel på en bedre definisjon.

      Slett
  4. "En undersøkelse gjennomført i Sverige viser nemlig at 83 prosent av kvinnene mener hardheten er det mest betydningsfulle når det kommer til mannens penis."

    Den må de lenger ut på landet med............lol

    Hva skal du med mann forresten?

    http://www.6toyz.no/realistisk-europeisk-penis-vibrator-tommer-p-1573.html

    SvarSlett
    Svar
    1. tja.....Slike ting kan gjøre nytta si de på enkelte områder. Men nærheten av en slik er ikke helt den samme. Og dette innslaget var ikke noe kontaktanonse bare noen tanker jeg fikk i forbindelse med prat med guttungen...

      Slett
  5. Nei nei, men den blir aldrig sliten og slapp! ;)

    SvarSlett